četvrtak, 16. prosinca 2010.

TREND: TIMBERLAND

Ovu jesen grad su preplavile djevojke i mladići u Timberland gojzericama. Iskombinirala sam tri outfitta u kojima glavnu riječ vode upravo one.

U ovoj potpuno casual varijanti, idealnoj za školu ili faks, uz klasične timberlanke kombinirala sam boyfriend jeans i plavu Tommy Hilfiger košulju. Ovaj model traperica postao je moderan zadnjih nekoliko godina, nose ga uglavnom mlade djevojke ležernog i otkačenog stila. Istina je da u njima možete izgledati zaista cool, ali ponekad i smiješno. Predlažem da ih nosite malo presvijenih nogavica u kombinaciji sa svjetlo sivom torbom i zlatnim nakitom koji će dati potrebnu dozu ženstvenosti.


Još jedna ležerna varijanta, ali ovoga puta u malo zagasitijim tonovima. Sviđa mi se kako se međusobno nadopunjavaju siva i camel boja i to je dovoljan razlog za odabirom ovog sivog kaputića iz Topshopa. Uz crni skinny jeans kombinirala sam majcu iz Wildfox Couture, u čijoj ponudi sam pronašla dosta zanimljivih komada. I na kraju, na glavu nabacite vunenu kapicu i to je to.


Posljednja, nešto malo manje ležerna kombinacija sastoji se zapravo od vrlo jednostavnih, jednobojnih komada. Koža je jedan od najmodernijih materijala ove sezone. Vidjeli smo velik broj stranih i hrvatskih trendseterica  u kožnim haljinama, suknjama, jaknama i hlačama. Moj favorit među njima su upravo kratke, crne hlače u kombinaciji sa gustim crnim čarapama i oversize vestom. Na jednobojnu vestu dodajte neku zanimljivu ogrlicu, ogrnite se crnim kaputem i  prste ukrasite prstenjem.

1 komentar:

  1. pretty pieces. x


    p.s. I'm having a giveaway on my blog for a fox tail if you'd like to check it out. xx
    devorelebeaumonstre.com

    OdgovoriIzbriši